Uw winkelmandje is leeg

Een kleine greep uit de enthousiaste reacties van onze klanten:

Hallo ik ben nieuw op deze site en wil even mijn verhaaltje doen over dit product.
Ik ben al zeker 10 jaar met spullen bezig voor mijn fjord ivm haar eczeem(staart en manen),gelukkig geen open eczeem,het heeft me heel wat euro's gekost en niks hielp echt,ja even en dan dacht je dat je het gewonnen had....maar niet dus.
Ik was een paar weken geleden bij ruitesportzaak Epplejeck en zag deze fles staan,na wikken en wegen toch maar meegenomen en dan maar weer eens kijken wat het ...zou brengen,nou ik was perplex het schuren werd minder en minder.
Je merkt wel als het vochtiger en warmer gaat worden dat het weer wat gaat kriebelen maar zeker niet meer zo erg als voorheen.
Wat een opluchting voor mij en zeker voor mijn paardje.
Was haar wel met zuiver shampoo zonder rommel erin in combinatie met de pure aloë Vera van Klambu.
Vanmorgen weer 2 flessen gekocht dus ik zeg......wat een fijn spul.

Groetjes Helma en paardje Wendy.

 

"De pony van mijn dochter heeft zomereczeem.  Gevolg was een compleet kaal geschuurde staart en manenkam. Ik kreeg een tip van iemand om Klambu te gebruiken. Na een paar dagen smeren werd de huid bij de manen al minder ribbelig en dik, en wondjes verdwenen. Het schuren werd ook minder. Het duurt nog wel even voor ze haar staart en manen weer terug heeft, maar het ziet er nu na vijf weken smeren stukken beter uit!  Bij ons op stal staat voortaan een flesje Klambu in de kast en dat zou ik iedereen met een paard met zomereczeem aanraden."

Linda Voorhorst, dierenarts en eigenaresse van een paard met staart- en maneneczeem:
"Ik gebruik Klambu in combinatie met een eczeemdeken. Ondanks de eczeemdeken krijgt mijn paard toch last van eczeem en dus jeuk. Klambu neemt de jeuk weg, de eczeemhuid wordt soepel en herstelt sneller. Bovendien trekt de lotion snel in en zo blijft mijn deken ook ademen en sluit zo de huid niet op".

 

Hoi Klambu,
Hierbij een reactie over jullie produkt. Ik heb het gekocht voor mijn paard, een Fries. Het helpt uitstekend tegen zijn jeukplekjes. En ook houdt het de knutjes weg bij zijn gevoelige plekjes als die massaal aanvallen bij het vallen van de avond. Hij heeft 2x achter elkaar één van de buikbanden van zijn deken kapotgetrapt uit irritatie van die beestjes. Klambu houdt het ergste tegen bij hem en dat geeft een hoop rust.
Zelf ben ik ook Klambu gaan gebruiken. Omdat ik trombose heb opgelopen aan één kuit na een knieoperatie, moet ik 2 jaar lang een steunkous dragen. Over het algemeen is dat best te doen, maar die kousen hebben rubberen nopjes om te voorkomen dat ze afzakken. Een regelrechte ramp als je een beetje gaat zweten. Bijvoorbeeld bij paardrijden. Ik krabde mijn been helemaal kapot. Op een gegeven moment ben ik Klambu gaan gebruiken. Dat was een gouden greep, heerlijk!! Het verkoelt en verzacht de jeuk onmiddelijk. Ik ben een zeer tevreden klant.
Groeten Marloes