Uw winkelmandje is leeg

Klambu Dogcare

Klambu heeft naast de succesvolle Horsecare producten nu ook een speciaal assortiment voor honden ontwikkeld: Klambu Dogcare.

Verzorgingsproducten voor honden op natuurlijke basis waarbij hoogwaardige Aloë Vera, op biologische wijze geteeld op Curaçao, een hoofdrol speelt.

De producten kunnen worden toegepast bij de dagelijkse verzorging van uw hond en bieden een oplossing voor tal van huidproblemen zoals geïrriteerde huid, hot spots en insectenbeten. Bovendien zijn alle producten bijzonder effectief tegen jeuk. De Klambu Dogcare Pure Aloë Vera Gel bevat 95% pure gel uit de plant en is op waterbasis. Hierdoor trekt de gel bijzonder snel in de huid en laat het geen vettig laagje achter.

Klambu Dogcare Mild Shampoo is een ideaal product om uw hond op milde wijze te wassen. Het product schuimt matig, is zeer zuinig in het gebruik en is gemakkelijk uit te spoelen. Doordat de basis van deze shampoo bestaat uit een zeer hoog Aloë Vera gehalte (70%) en tevens honing is toegevoegd wordt de huid direct gekalmeerd zonder de natuurlijke zuurgraad aan te tasten en brengt direct verlichting bij jeuk.

Beide producten kunnen in combinatie maar ook heel goed los van elkaar worden toegepast.